Last minutes all-inclusive

all inclusive last minuteWaar vindt je de voordeligste Last minute all-inclusive vakanties? Bij de grote touroperators zijn er duizenden Last minute all-inclusive aanbiedingen voor hotels en resorts in de populaire vakantie bestemmingen. Vooral voor zonvakanties is het aanbod groot en zijn de kortingen super aantrekkelijk. Als je tot het laatste moment wacht om een vakantie naar Turkije, Griekenland of Spanje te boeken kun je in veel gevallen 40% tot 50% korting krijgen op een all-inclusive. Een hele week genieten in een 4* resort, met alle maaltijden en dranken, voor maar € 248.-

Sommige mensen denken dat wanneer je met een Last minute korting op een all-inclusive vakantie gaat je hierdoor een mindere behandeling krijgt in het hotel of het resort waar je verblijft. Dit klopt helemaal niet. Het personeel van het hotel weet waarschijnlijk niet eens dat je minder hebt betaald. Je mag dus net zo veel en net zo vaak eten en drinken als de gasten die het volle bedrag hebben betaalt voor de vakantie.

De grote spelers op de reizenmarkt hebben de meeste en de voordeligste Last minute all-inclusive aanbiedingen. Op de websites van reisorganisaties als Corendon, SunJets, Sunweb en Neckermann kan je snel en overzichtelijk naar Last minutes zoeken. Net als bij een normale vakantie reservering kan je ook bij de Last minutes bepalen welke bestemmingen je voorkeur hebben en in welke prijsklasse je zoekt. Bij de filters op de websites zul je moeten aanvinken dat je een all-inclusive verzorging wenst. Last minute aanbiedingen beginnen meestal rond 6 weken voor de vertrekdatum van de vakantie. Op de sites wordt wekelijks, en soms zelfs dagelijks, de korting verhoogd naarmate de vertrekdag dichterbij komt.

Corendon: Veel Last minute all-inclusive aanbiedingen naar resorts in Turkije. Met een mooie korting op de originele prijs kun je in een luxe resort aan de Turkse Riviera genieten van een zonnige vakantie. Kortingen tussen 20% en 40%.

SunJets: Costa Blanca (Spanje), Costa del Sol (Spanje), Gran Canaria (Canarische eilanden), Bodrum (Turkije) en de Turkse Riviera (Turkije) zijn bij SunJets de plaatsen met de meeste Last minute all-inclusive aanbiedingen. Een paar duizend hotels en resorts in totaal. Kortingen tussen 30% en 50%.

Sunweb: Prijsstunter Sunweb heeft dagelijks honderden Last minute all-inclusive aanbiedingen. Kortingen tussen 25% en 40% op de reeds lage prijzen voor zonvakanties naar Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije.

Neckermann: Naast Griekenland, Spanje en Turkije biedt Neckermann ook Last minutes op all-inclusive reizen naar Tunesië, Egypte, Marokko en Bulgarije. Gemiddelde korting is rond 35%, met topkortingen boven 50% op speciale week- en dagstunten.